ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Καταρ-Αμένοι Και Αζερο-Μπουχτισμένοι Του Ευρω-“Κυνοβουλίου” …

 


Οι Καταρ-Αμένοι Και Αζερο-Μπουχτισμένοι Του Ευρω-“Κυνοβουλίου” …

 Ευρω-Κατάρ-ατη διαφθορά για μια χούφτα ευρώ και για μια Αζερο-χούφτα χαβιάρι !! Ναι !! Για μια χούφτα ευρώ και χαβιάρι !! Το επιβεβαίωσαν σε ανύποπτο χρόνο κάποιοι … αγανακτισμένοι ευρωβουλευτές: «Πουλάμε τον εαυτό μας στον Αλίεφ για φυσικό αέριο» !!

Οι υποθέσεις διαφορετικές, οι πρακτικές ίδιες !! Οι μίζες πάντα πάνε με σακούλες, με κούτες, με βαλίτσες… ακόμα και με πίνακες !!

Άστα φίλε … έχει σαπίσει ο πλανήτης … Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις (σ.σ. σταγόνα στον ωκεανό του παγκόσμιου βόθρου) , ελπίζουμε(;) πως ίσως σπάσει το καπάκι του βόθρου και καθαρίσει επιτέλους ο πλανήτης …

Αμ δε !! Μια παροιμία του Σοφού Λαού λέει : “κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγάζει” !! Τα “σκάνδαλα” που αποκαλύπτονται, είναι τροφή και απασχόληση του κόσμου, γι’ αυτά που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να αποκαλύπτονται !!!

Ως γνωστόν, είχε πει ο ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ / ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ Ή ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ…

Επίσης, ως γνωστόν, η Γερμανία είναι(;) ο κυρίαρχος του παιχνιδιού στην Ευρώπη !!

Δεν σας φαίνεται περίεργο, με το που έσκασε το … Wirecard: ξεκίνησε η δίκη για το μεγαλύτερο μεταπολεμικό πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Γερμανίας , αμέσως και για να στρίψουν την προσοχή των Ευρωπαίων πολιτών, έσκασαν το σκάνδαλο της Ευρω-Κατάρ-ατης διαφθοράς, που είναι ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που είναι αγνώστου καταλήξεως; ( ύπνος βαρύς κι ασήκωτος, κοιμίζει τους Ευρωπαίους )

Παρεμπιπτόντως, ξαναρωτάμε … ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΦΠΑ; … και μιλάμε για δισεκατομμύρια ευρώ που “σακουλεύονται” καθημερινά τα λαμόγια της φάρας που κατοικοεδρεύει στην “Ευρωπαϊκή Επιτροπή” !! Για παράδειγμα, οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να μαντέψουν πόση «ευρωφούσκα» κέρδισαν η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC) Ursula von der Leyen και ο σύζυγός της, διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Burla, από την αγορά ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό. !!

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, εφιστώντας την προσοχή στο γεγονός ότι η επικεφαλής της ΕΚ «αγόρασε από τη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer 4,6 (!) δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίου κατά του Covid για 71 (!) δισεκατομμύρια ευρώ, και μέχρι στιγμής δεν έχει διαψευσθεί από τους φωτογραφιζόμενους !!!

…………………………

Λουί Κολάρ: Ο δημοσιογράφος της Le Soir για το «σκάνδαλο Κατάρ»

…………………………………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


                              ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”  

           www.e-synews.g

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια