ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μογγολία. Χιλιάδες Διαδηλωτές Για Την Κλοπή Άνθρακα !! Η Κίνα Εκτέλεσε Αξιωματούχους Που Εμπλέκονται !!

 


Μογγολία. Χιλιάδες Διαδηλωτές Για Την Κλοπή Άνθρακα !! Η Κίνα Εκτέλεσε Αξιωματούχους Που Εμπλέκονται !!

Άποψη του Ουλάν Μπατόρ - RIA Novosti, 1920, 05.12.2022

News.mn: Χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο του Ουλάν Μπατόρ διαμαρτύρονται κατά της κλοπής άνθρακα

ΜΟΣΧΑ, 5 Δεκεμβρίου – RIA NovostiΜια διαδήλωση με τη συμμετοχή πολλών χιλιάδων διαδηλωτών πραγματοποιείται τη Δευτέρα μπροστά από το Κυβερνητικό Μέγαρο στην πρωτεύουσα της Μογγολίας Ουλάν Μπατόρ εν μέσω αναφορών για κλοπή άνθρακα αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ανέφερε το τοπικό δημοσίευμα News.mn.
Όπως αναφέρεται, οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται για τρίτη ημέρα και η διάθεση των συμμετεχόντων τους γίνεται «ολοένα και πιο επιθετική».
.
Οι διαδηλώσεις στο Ουλάν Μπατόρ ξεκίνησαν μετά από αναφορές για κλοπή τεράστιων ποσοτήτων άνθρακα. Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, μιλάμε για 6,5 εκατομμύρια τόνους άνθρακα αξίας 60 τρισεκατομμυρίων tugriks (1,8 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ ), σημειώνει η εφημερίδα. Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης, η κυβέρνηση της Μογγολίας , μέσω της διπλωματικής οδού, ζήτησε από τις κινεζικές αρχές να συμμετάσχουν στην έρευνα για την υπόθεση του άνθρακα. Η Μογγολία στέλνει περίπου το 86% των εξαγωγών της στην Κίνα , περισσότερο από το ήμισυ αυτού του όγκου είναι άνθρακας.
Η αξία των εξαγωγών άνθρακα από τη Μογγολία τους πρώτους εννέα μήνες του 2022 αυξήθηκε στα 6,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σχεδόν τρεις φορές περισσότερο από ό,τι την ίδια περίοδο πέρυσι.
.
.
ΜΟΣΧΑ, 5 Δεκεμβρίου/ Radio SputnikΗ Κίνα εκτέλεσε αξιωματούχους που εμπλέκονται στην κλοπή άνθρακα αξίας 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Μογγολία, γράφει η πύλη CentralAsia.
.
“Η κινεζική πλευρά εκτέλεσε τους αξιωματούχους που συμμετείχαν στην κλοπή αυτού του (εξαγόμενου από τη Μογγολία – επιμ.) άνθρακα. Η κινεζική πλευρά έστειλε τα ονόματα των Μογγολικών πολιτικών που εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση στον πρωθυπουργό Luvsannamsrein Oyuun-Erdene”, ανέφερε η πύλη.
Οι διαμαρτυρίες στις οποίες συμμετείχαν πολλές χιλιάδες άτομα διαρκούν για τρίτη μέρα στην πρωτεύουσα της Μογγολίας, Ουλάν Μπατόρ, εν μέσω αναφορών για κλοπή άνθρακα. Σύμφωνα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης της Μογγολίας, η κυβέρνηση της χώρας ζήτησε από τις κινεζικές αρχές να συμμετάσχουν στην έρευνα της υπόθεσης άνθρακα, καθώς η Μογγολία στέλνει περίπου το 86% των εξαγωγών της στην Κίνα και πάνω από το ήμισυ αυτού του όγκου είναι άνθρακας.
.
Οι διαδηλωτές απαιτούν «να αποκαλυφθεί η διαφθορά των αρχών και να κατονομαστούν τα ονόματα των κλεφτών».
Νωρίτερα, το ραδιόφωνο Sputnik μετέδωσε ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, μέλη μιας από τις τρομοκρατικές οργανώσεις καταδικάστηκαν στη Λευκορωσία.

……………………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


                              ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΣΙΣ”  

           www.e-synews.g

     ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.ΣΥ Β ΠΕΙΡΑΙΑ. ΤΗΛ. 6909154297 EMAIL. toliszarmakupis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια